İndirimli Acente Bilet Temini Hakkında

Sayın İlgili,

27 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilen "Müze ve Örenyerlerinde Bilet ve Bilet Ürünlerinin; Tasarımı, Geliştirilmesi ve Satış Kanallarının Yönetimine İlişkin Kiralama İhalesi"ni firmamız SICPA TURKEY Ürün Güvenliği Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazanmış olup söz konusu ihaleye ilişkin 01/05/2018 - 31/12/2026 tarihleri arasında geçerli olacak sözleşme, Kültür Bakanlığı ile firmamız arasında 19/03/2018 tarihinde imzalanmıştır.

Söz konusu sözleşme ve eki İhale Dokümanı hükümleri kapsamında 1618 Sayılı Seyahat Acenteleri ve Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu'na göre kurulmuş A Grubu Seyahat Acentesi Grubu Belgesi olan tüm acentalara, sözleşme kapsamındaki 54 müze ve örenyerine giriş hakkı tanıyacak acente biletleri 1 Mayıs 2018 tarihinden itibaren, bilet bedelinin yüzde yirmisi (%20) nispetinde indirimli olarak SICPA TURKEY Ürün Güvenliği Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından doğrudan satılacaktır.

A Grubu Seyahat Acentesi Belgesine sahip acenteler, bilet taleplerini 1 Mayıs'tan itibaren;

• www.muze.gov.tr internet sitesinde bulunan “Acente Tanımlama Formu” ve ilgili belgeleri doldurarak muze@sicpa.com.tr adresine elektronik posta yolu ile veya 0 216 446 76 60 numaralı faksa yazılı olarak iletebileceklerdir.
  • www.muze.gov.tr internet sitesinde bulunan “Acente Bilet Talep Formu”nu doldurarak ödeme dekontu ile birlikte muze@sicpa.com.tr adresine elektronik posta yolu ile veya 0 216 446 76 60 numaralı faksa yazılı olarak iletebileceklerdir.
  • Talep formu alındıktan sonra, 50.000 adet ve altındaki bilet talepleri için bedelinin yatırılmasını takip eden 5 iş günü içerisinde, 50.000 adetten yüksek adetler için ise ödemeyi takip eden 10 iş günü içinde biletler SICPA TURKEY Tuzla tesislerinden (Yayla Mh. Rüya Sk. No:2 D-100 Karayolu Assan Tesisleri Tuzla İstanbul) veya kargo kullanılması talep edilirse karşı ödemeli olarak biletler istenen adrese gönderilebilecektir.