Restorasyon ve Tadilat çalışmaları yapılan müzelerimiz !

Erzurum Arkeoloji Müzesi
Erzurum Arkeoloji Müzesi, ziyaretçi ve eser güvenliği açısından yeni bir müze yapılana kadar ziyarete kapatılacaktır.

Manisa Arkeoloji Müzesi
Müzenin arkeoloji bölümünün teşir-tanzim çalışmaları nedeniyle kapalılık süresi 31.12.2017 tarihine kadar uzatılmıştır.

Topkapı Sarayı Müzesi
Hazine Bölümüne ait 1 ve 3 nolu salonlar teşhir-tanzim çalışmaları nedeniyle 30.12.2016 tarihine kadar ziyarete kapatılmıştır.

Kayaköy Örenyeri
Örenyeri içerisinde bulunan Aşağı ve Yukarı Kilise’nin avlularının restorasyon, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 1 Ekim 2017 tarihine kadar ziyarete kapatılmıştır.

Gaziantep Arkeoloji Müzesi
Müzenin onarım ve teşhir-tanzim çalışmaları kapsamında kapalılık süresi 30.09.2016 tarihine kadar uzatılmıştır.

Mardin Müzesi
Müzenin teşhir-tanzim ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında kapalılık süresi 15.04.2016 tarihine kadar uzatılmıştır.